Selene Creaciones

Selene Creaciones donji veš

Kompanija je rođena 1979. godine sa ciljem dizajniranja donjeg veša za žene. Sa preko 40 godina iskustva, sada je vrhunski brend na nacionalnom nivou, dobrim delom zahvaljujući kombinaciji vrlo avangardnog dizajna, sa najboljim komforom i kvalitetom po izuzetno konkurentnim cenama. Njihovo donje rublje se trenutno izvozi u razne zemlje sveta i uživa veliko međunarodno priznanje. Inovacije, kvalitet materijala i stalni razvoj proizvoda obeležili su putanju Selene, učvršćujući brend kao tržišnog lidera kada je u pitanju ženski donji veš.

Grudnjaci Selene su najudobniji na tržištu jer su razvijeni najnaprednijom tehnologijom, procenjujući udobnost i kvalitet materijala kako bi pružili elegantan, udoban i vrlo ženstven proizvod. Postavljena i ukrštena korpa grudnjaka sa laserskim rezom, posebno dizajnirana da pokrije i umanji nepravilnosti na boku i ispod pazuha, pružajući savršeno pokrivanje, stilizujući vašu figuru samo je jedna od mnogih prijatnosti iz Selene kreacija.

Posvećenost Creaciones Selene zasnovana je na osvajanju ženskog ukusa. Da bi to i učinili, posvećuju posebnu pažnju visokokvalitetnim, evoluiranim osnovnim materijalima i stvaranju avangardnih dizajna sa detaljima i uzorcima koji proizvode udobnost i senzualnost u ženskom donjem vešu.

Kompletnu ponudu Creaciones Selene proizvoda pogledajte ovde.

selene-craciones-logo