Navigare

Navigare muški veš – bokserice i majice

Navigare je rođen 1961. godine iz razvoja porodične poslovne kompanije, koja se bavi proizvodnjom čarapa, pod nazivom Manifattura Riese. Ova porodična firma je za kratko vreme postala velika fabrika, šireći svoj proizvodni asortiman casual i sportsku odeću.

Danas je Navigare uvaženi italijanski brend, utemeljen na izvrsnoj majstorskoj izvrsnosti područja Carpi. Cilj im je da se prenese sjajan koncept italijanstva, koji predstavlja kulturu, ravnotežu i kvalitet. Navigare stil je pametan i udoban, sportski i ležeran, sa odličnom funkcionalnošću, pažljivim istraživanjem materijala i izuzetnom pažnjom prema detaljima. Kolekcije karakterišu različite teme kako bi se uklopile u različite situacije: od razonode do poslovnih trenutaka, Navigare predmeti dizajnirani su za savremene muškarce koji uvek žele da imaju adekvatan, primeren i ispravan stil.

Koncept stila koji se spojio sa korisnošću predstavljen je u izboru odevnih predmeta koji su posebno namenjeni da zadovolje sve potrebe užurbanog života. Zamišljeno za one muškarce koji svakodnevno balansiraju između kancelarije i poslovnog sastanka. Od razonode do poslovnog sastanka, od veselih sati do bega vikendom: čovek može biti siguran u svoj izgled kako bi bio najbolji u svakoj situaciji.

Snažni koreni zasnovani na tradiciji koja i dalje traje otprilike 60 godina.

Sedište kompanije Manifattura Riese SPA i danas se nalazi u prvobitnom gradu njegovih osnivača.

Kompletnu ponudu Navigare proizvoda pogledajte ovde.

navigare muški veš