Uslovi korišćenja

Web sajt se koristi u svrhu predstavljanja i prodaje proizvoda i pružanje usluga korisnicima. Tr Gaga može promeniti sadržaj ovog sajta ili proizvode i cene navedene na sajtu bez prethodnog upozorenja.


Prezentacija proizvoda na sajtu predstavlja ponudu za kupovinu proizvoda. Tr Gaga se maksimalno trudi da svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, fotografijama, specifikacijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.


Potvrdom poružbenice sklapate ugovor sa Tr Gaga o kupovini određene robe i obavezujete se da ćete istu platiti na način koji ste odabrali prilikom kreiranja porudžbine.

Sklapanjem ovog ugovornog odnosa ostvarujete sva potrošačka prava predviđena zakonom o zaštiti potrošača koja uključuju pravo na vansudsko rešavanje eventualnog spora povodom ugovora o kupovini robe.


Cene PDV-om su naznačene uz svaki artikal, a možete ih videti tokom kreiranja porudžbenice, kao i na kraju gde imate pregled svih poručenih artikala, količina i cena.

Pristupanjem i korišćenjem ovog sajta Vi pristajete da postupate u skladu sa navedenim odredbama.

Sav materijal na ovom web sajtu je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje zakona o autorskim i srodnim pravima. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali. Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na sajtu.