Filodoro

Filodoro ženske čarape – hulahopke, helanke i samodržeće čarape

Filodoro je marka sa dugom istorijom i jedna od najpoznatijih marki u međunarodnoj industriji čarapa. Brend koji se izdvaja po širokom asortimanu i odličnom kvalitetu proizvoda. Filodoro je osnovan 1982. godine u Casalmoro-u, a 1993. godine preuzela ga je američka multinacionalna kompanija.

Filodoro je postao deo Golden Lady Company grupe, u to vreme već vodeće marke u sektoru čarapa, pridruživši se tako velikim proizvođačima čarapa kao što je Philippe Matignon. Golden Lady Company se nalazi u severnoj Italiji, u Castiglione delle Stiviere (provincija Mantova), u jednom od najvažnijih industrijskih okruga za proizvodnju čarapa na svetu.

Inovacije, istraživanje, kontinuirano obnavljanje kolekcija i modernost su sinonimi Filodora. Kompletna kolekcija koja garantuje dobar odnos cene i kvaliteta. Hulahopke, samodržeće čarape, dokolenice i čarape za moderne žene u kontinualnoj evoluciji.

Koristeći svoju tradiciju i istoriju, Filodoro se neprestano obnavlja, predlažući inovativne i privlačne stilove oblačenja žena koje su dinamične, odlučne i samopouzdane u bilo kojoj prilici. Elegantne po potrebi, odvažne na radnom mestu i u društvenim događajima. Razumne u svakodnevnom životu, moderne za posebne prilike sa svojim prijateljima i zavodljive za najspecifičnije događaje.

Za svaki Filodoro postoji žena. Od najmlađih do zrelijih, za sve se nudi odličan izbor raznih vrsta hulahopki i čarapa koje su prilagođene savršenom pristajanju i apsolutnoj udobnosti. Jer sa Filodoro proizvodima možete videti, osetiti, dodirnuti razliku.

Kompletnu ponudu Filodoro proizvoda pogledajte ovde.

Filodoro ženske čarape