Sielei

Sielei grudnjaci, bodi i ženski veš

Priča o uspehu – od 1970. na ženskoj koži

Sielei nudi kolekcije donjeg veša i odeće za plažu posvećene distribuciji na veliko. Širok izbor odevnih predmeta u savršenoj mešavini elegancije i udobnosti. Intima Moda osnovana je u Modeni 1972. godine kao porodična kompanija; to je bila samo mala laboratorija za proizvodnju i prodaju donjeg rublja.

2001. godine rođena je kompanija SieLei koja sadrži čitavu filozofiju korporativnih brendova. Od početku se marka koristi za osnovnu kolekciju donjeg veša. Kolekcije se nude tokom cele godine i imaju posebne karakteristike koje se odnose na nosivost, udobnost i pažnju na potrebe.

SieLei je bio zvanični sponzor za Miss Italia 2011. godine, kada su finalisti nosili bikinije upravo ove firme. Suvišno je i reći da Sielei grudnjaci od tada iz godine u godinu imaju sve veće poštovanje među korisnicima.

Danas je Intima Moda, kako bi učvrstila vodeću poziciju kompanije na tržištu, stvarnost u kojoj koegzistiraju porodična tradicija i visoko moderna menadžerska organizacija. Intima Moda prisutna je na italijanskom i međunarodnom tržištu sa brendom Sielei za veleprodajni kanal i brendom Verdissima za srednje visok maloprodajni kanal distribucije. Stvaranje donjeg rublja i odeće za plažu tokom više od 4 decenije ne znači samo razumevanje promena na tržištu već, uglavnom, svih ženskih želja. Stalni izazov koji zahteva duboko znanje o univerzumu u kontinualnoj evoluciji.

Kompletnu ponudu Sielei proizvoda pogledajte ovde.

sielei logo