Sielei

Sielei grudnjaci

ženski donji veš i bodi

Priča o uspehu – od 1970. Sielei grudnjaci na ženskoj koži

Sielei nudi kolekcije donjeg veša i odeće za plažu posvećene distribuciji na veliko. Širok izbor odevnih predmeta u savršenoj mešavini elegancije i udobnosti. Intima Moda osnovana je u Modeni 1972. godine kao porodična kompanija; to je bila samo mala laboratorija za proizvodnju i prodaju donjeg rublja.

Sielei grudnjaci iz godine u godinu imaju sve veće poštovanje među korisnicima zahvaljujući svom fenomenalnom dizajnu, udobnosti i prestižu koji nude.

Danas je Intima Moda, kako bi učvrstila vodeću poziciju kompanije na tržištu, stvarnost u kojoj koegzistiraju porodična tradicija i visoko moderna menadžerska organizacija. Intima Moda prisutna je na italijanskom i međunarodnom tržištu sa brendom Sielei za veleprodajni kanal i brendom Verdissima za srednje visok maloprodajni kanal distribucije. Stvaranje donjeg rublja i odeće za plažu tokom više od 4 decenije ne znači samo razumevanje promena na tržištu već, uglavnom, svih ženskih želja. Stalni izazov koji zahteva duboko znanje o univerzumu u kontinualnoj evoluciji.

Showing 1–16 of 27 results