Sisi

Sisi hulahopke i helankeženske čarape

Sisi je brend koji veruje u kvalitet i eleganciju, veruje u strast i obraća posebnu pažnju na detalje, prefinjeni izgled i ženstvenost.

Sisi predstavlja istoriju najlon čarapa u Italiji. Od 1925. glavni je junak ženskog sveta.

Sisi je marka koja u svetu mode znači kvalitet i stil i važi za apsolutni glamur ženske čarape, hulahopke i helanke. Sisi je uspeo da izvozi svoj stil širom sveta sa velikom distribucijom u Evropi, Rusiji i na Bliskom Istoku. Žena koja nosi Sisi je mlada, ali sa jasnim idejama o stilu. Odlučna je i sigurna, uvek je kul i u trendu. Sisi je neodoljivo originalna, napredna i senzualna i uvek predstavlja nove ideje. Sisi hulahopke nisu samo dodaci, već su neophodne za sve žene koje obraćaju pažnju na modne trendove i vole fine detalje.

Postoje dve linije čarapa i hulahopki, pogodne za svaku priliku:

SISI CLASSIC kolekcija – visokokvalitetne i izrađene sa posebnim udobnim predivima koji ih čine vrlo udobnim za svaku priliku.
SISI MODA kolekcija – bogate bojom i dizajnom za moderan izgled, smešne i seksi, uključujući i dokolenice i čarapice.

Duga tradicija kvaliteta svodi se na inovacije, uzimajući u obzir potrebe različitih vrsta potrošača.
Sisi želi da pruži potpun izgled različitim kolekcijama – od odeće do hulahopki, donjeg rublja i odeće za plažu.

2014. godine SISI je lansirao Touch Effect kolekciju novih bešavnih tajica koje kombinuju visok kvalitet Licra 3D prediva i bešavne tehnologije. Lepota i udobnost za noge. Još jednom SISI menja koncept lepote nogu.

Kompletnu ponudu Sisi proizvoda pogledajte ovde.