Mizan

Mizan domaći donji veš i pidžame.

Mizan je osnovan 2005. godine. Poslovanje firme se zasniva na proizvodnji kvalitetnog ženskog, muškog i dečjeg veša i pidžama. Proizvodnja je organizovana u dva proizvodna pogona, u Novom Pazaru i Sjenici sa oko 100 zaposlenih.

Cilj kompanije je da se svaki zaposleni oseća kao deo porodice kako bi se unutar firme razvijali i gajili dobri međuljudski odnosi koji, pre svega, podrazumevaju negovanje kulture dijaloga i međusobnog poverenja i poštovanja. Takva atmosfera na poslu prenosi se i na proizvode, pa svaki od njih odiše ličnim zalaganjem i posvećenošću.

Temelj kompanije je bogato iskustvo dva brata koji su odlučili da svoje znanje materijalizuju kroz stvaranje konkretnih proizvoda koji će služiti drugima. Zato je rublje napravljeno od najfinijih materijala koji ispunjavaju evropske standarde kvaliteta i dizajna. Pošto je donje rublje najintimniji deo ličnog stila, ulaže se trud da se širokim asortimanom odgovori na najrazličitije potrebe kupaca. Tako su nastali proizvodi koji se uklapaju u razne stilove: od sportskog, i ležernog do modernog i glamuroznog rublja izuzetnog kvaliteta.

Svaki proizvod nosi crtu jedinstvenosti i originalnosti, ali istovremeno sadrži i lični pečat Mizana. Namenjeni su onima koji ne žele da budu uniformisani, već teže da se izdvoje iz mase. Ponuda Mizana je kompletna, kreirana tako da zadovolji različite profile potrošača u skladu sa njihovim načinom života, kao i za različite prilike, odnosno namene. Proizvodi su sinonim za optimalno prijanjanje u kombinaciji sa savremenim izgledom koji je nekad romantičan, drugi put razigran i opušten, treći put ozbiljan i poslovan, ali uvek sa mnogo šarma i stila.

Kompletnu ponudu Mizan proizvoda pogledajte ovde.

mizan donji veš