Omsa

Omsa ženske italijanske hulahopke sa steznikom, najlonke, samostojeće čarape, unihop.

Omsa je rođena 1950-ih i od svog početka šetala je sa ženama. Glatka šetnja zasnovana na visokim vrednostima: kvalitet materijala, elegancija, senzibilitet prema privlačnosti i modi. Omsa je postala jedinstvena referentna tačka u svetu žena.

Omsa je prva marka koja ima osnove elegancije, zavođenja i ženstvenosti. Pažnja prema tržištu i stalno tehnološko istraživanje omogućili su kompaniji Omsa da u svojoj kolekciji ima nove vrste proizvoda poput hulahopki i bešavnih najlon čarapa.

Snažna namera da se ide dalje u istraživanje i tehnologiju omogućila je kompaniji Omsa da izgradi svoje ime širom sveta, zajedno sa jedinstvenim italijanskim stilom.

Odrasla i cenjenija, Omsa šeta sa ženama u mnogim zemljama. Zahvaljujući svom prisustvu na međunarodnim tržištima i kvalitetu svojih proizvoda, Omsa na poseban način povećava svoju difuziju: Od svog porekla u Italiji, Omsa je stekla primarnu ulogu na glavnim svetskim tržištima, pre svega u Rusiji. Od Italije do Evrope, od SAD do Azije, Omsa poziva sve žene sveta kao novu publiku.

Omsa ulazi u Golden Lady Group, glavnu industrijsku grupu u Italiji na polju čarapa. Zahvaljujući sinergiji grupe, Omsa obnavlja svoj tehnološki aspekt i kvalitet svojih proizvoda i danas je jedna od najdinamičnijih kompanija u svom sektoru.ž

Omsa je jedna od prvih italijanskih kompanija koja je poverovala da je komunikacija sredstvo za uspeh. Omsa zna sve o vama: između potrošača i brenda postoji osećaj koji opisuje ista ženstvenost, iskrena i slobodna, autentična i jedinstvena, baš kao što su i Omsa čarape.

Tr Gaga ima širok asortiman vaših omiljenih Omsa čarapa.

Showing all 14 results