Lormar

Lormar grudnjaci i ženski donji veš

Lormar je dobro poznata italijanska kompanija specijalizovana za proizvodnju donjeg veša. Rođena je 1971. godine u Karpiju, u srcu Emilijskog korzetnog okruga od strane osnivača Felice Martinelli i Carla Scacchetti-a. U tim godinama seksualne revolucije i prihvatanja ženskog tela, osnivači shvataju koliko je važno slušati žene i poistovećivati se sa njihovim potrebama koje su definisane vremenom, načinom njihovog postojanja i željom da se osećaju prijatno i poželjno. Od male zanatske radionice, Lormar je postao vodeća svetska kompanija, specijalizovana za udoban, ženstven i seksi donji veš i sve to zahvaljujući posvećenosti, ozbiljnosti, kvalitetu, iskustvu, kreativnosti i strasti.

Godine studija, rada, srećne saradnje i vizije koja se uvek projektuje ka budućnosti dovele su Lormar do sticanja novih brendova i proširivanja ponude na druge segmente, poput odeće za dom i odeće za spavanje. Rade na tome da marka u jednom proizvodu kombinuje stručnost i preciznost majstora sa kreativnošću novih trendova, kvalitetnim materijalima i savremenim metodama obrade. Uspevaju da stvore svetski poznatu odeću visokog komfora sa senzualnim linijama. Od samog osnivanja kompanija se konstantno širi u modnom sektoru, uvek diverzifikujući ponudu i proizvodeći milione odevnih predmeta koje žene vole u preko 20 zemalja.

Kompanija ima preko 400 zaposlenih i više od 8 miliona odevnih predmeta raspoređenih u više od 20 zemalja. Realnost na koju su ponosni, ali koja ih ni danas ne sputava u razumevanju i tumačenju žena, njihovog duha, njihovih potreba i njihovog vremena.

Showing 1–16 of 49 results