Leilieve

Leilieve grudnjaci i gaćice

Kompanija je rođena u Modeni 1961. godine kada je mlada gospođa Manikardi odlučila da uz malo iskustva započne kompaniju sa svojim mužem Serđom. Prvi proizvedeni model bio je pravi uspeh. Nakon njega, kompanija je proširila ponudu na tri modela i tada počinje širenje, praćeno sve većim zahtevima potrošača i vrlo brzo selidbom u veću fabriku. Početkom 70-ih Leilieve je realizovao prvi elastični brushalter, nakon čega je usledilo kreiranje novih modela i pojavljivanje u najvećim prodavnicama veša u to vreme.

Sredinom 80-ih godina, dva sina se pridružuju kompaniji i započinju izvoz proizvoda po celoj Evropi, menjajući originalno ime kompanije iz “Magic Form” u danas poznato “Leilieve”.

2000. godine, kompanija se ponovo seli u novu fabriku, gde zahvaljujući svom stručnom timu, implementaciji tehnoloških inovacija i 50 godina iskustva, osmišlja, dizajnira i realizuje novu “Made in Italy” kolekciju.

Proizvodi su moderni i dinamični, pažljivo prateći trendove i namenjeni su ženama koje traže komfor, fine i inovativne materijale, temeljan dizajn i savršeno pristajanje. Glavni cilj je zadovoljstvo potrošača.

U paletu proizvoda spadaju grudnjaci sa i bez žice, grudnjaci sa postavljenim ili push up korpama, slip i tanga gaćice, bodi i bebidolovi u raznim bojama, veličinama, modelima i materijalima.

Sve u svemu, Leilieve nudi ženski donji veš koji zadovoljava sve moguće zahteve krajnjih kupaca.

Showing 1–16 of 21 results